duminică, 25 august 2013

Ciobanila-Vasile Voiculescu -rezumat

Vom incepe cu niste rezumate care se gasesc mai rar pe internet:


                                                      Ciobanila
                                                                                  Vasile Voiculescu
      

Rezumat:
Intr-o zi un caine statea jos:parea mort.A incercat sa se ridice ,dar a cazut inapoi.Deodata un om ii puse un lant si il lega de un lemn.Ii daduse cateva bucatele de mamaliga si il lasa acolo.A stat putin cainele..dar nu a mai rezistat:a desprins lantul de lemn si a plecat.Acest caine era ciobanesc,si inainte pazea oile,dar baciul nu mai avu mancare pentru el si il dadu acelui om care l-a legat.
     Cainele a mers un pic pe drum,pana a vazut o cladire:era o scoala. El credea ca copiii erau mieii si dascalul baciul.Prima data copiii s-au speriat de el...dar apoi le-a fost drag de acesta.Invatatorul a adoptat catelul.Acestia i-au pus numele Ciobanila.Ciobanila era un catel cuminte.Iarna mergea cu copiii la colindat,iar vara pe camp.Cu toate acestea..catelul nu putea uita de vechea s-a familie.
    Intr-o zi ,pe neasteptate ,turma lui veche ,trecu pe acolo,cu baciul in frunte.Vazandu-i ,fara sa se uite inapoi,Ciobanila o lua la fuga spre ei.I-a sarit in brate baciului..i a plecat impreuna cu ei.

52 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. A scris ok, asa ca lasa-l in pace man

      Ștergere
    2. are dreptate lasa-l in pace ma copile :)

      Ștergere
    3. ca copii?eu cred ca are dreptate

      Ștergere
    4. a scris bine. Macar bucura-te ca ti-a dat rezumatul

      Ștergere
    5. aici are dreptate ta copil copac ti-a dat rezumatul da asa ca fi multumit de el ca altul nu mai primesti

      Ștergere
    6. aici are dreptate ta copil copac ti-a dat rezumatul da asa ca fi multumit de el ca altul nu mai primesti

      Ștergere
    7. E analfabeție totală omule! Cum poți să publici așa ceva? Mi-e jenă să citesc un astfel de rezumat cretinoid! Intâi înavță "regulile" unui rezumat, mai apoi publici un asemenea content!
      Plot twist: Rezumatul să fie făcut de un profesor de limba și literatura română (maternă) cu 40 de doctorate, absolvent al Facultății de Drept =)))

      Ștergere
    8. Bravo asa ca nu mai spuneti nimic fiindca nu veti mai ptimi asa rezultate bune!!

      Ștergere
    9. Un rezumat nu se face astfel. Textul este scris coerent iar acesta nu ,, curge ''. Și in al doilea rând scrie mai corect data viitoare .

      Ștergere
    10. TEXTUL NU ESTE SCRIS COERENT*

      Ștergere
    11. Ca și gramatică nu este ok textul, dar ca să te inspiri puțin eu zic că merge

      Ștergere
  2. Bă,eşti nebun?:))
    Un rezunat nu are deloc detalii.
    Uite aici unul mai bun: Samson.câinele ciobănesc dat de baci unor gospodari se însănătoşeşte după o boală grea şi pleacă în căutarea baciului şi a mieilor.Ajuns la o şcoală din sat este adoptat de către învăţător şi elevii săi.Aceştia se joacă împreună o vreme după care Samson îşi zăreşte adevărata turmă.Fără să se mai uite înapoi aleargă spre ea şi pleacă împreună cu aceasta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Roxana, rezumatul tau e luat de pe net. L-am gasit si eu, insa nu mi-a placut. Nu e bun.

      Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu cred ca rezumatul scris in comentariu este un plan de idei mai pe lung. Cu prea putine detalii. Cel de sus de tot este mult mai bun, aproape de perfectiune, fiind mult mai scurt decat originalul. Inteleg, are greseli de ortografie si de gramatica, insa acestea sunt facute din graba si ptr ca e greu sa scrii ceva atat de lung pe o tastatura, mai ales pe telefon.

    RăspundețiȘtergere
  5. eucredca rezumatul asta e foarte frumos eu ii ofer nota 10

    RăspundețiȘtergere
  6. Lasati-l a scris bine , ce se intampla nu va convine , daca nu va convine spuneti unde a gresit si se va corecta , si + stie romana , daca nu stia nu mai scria bine . Nu mai comentati aiurea .

    RăspundețiȘtergere
  7. Mia pus un 10, pentru ca am copiat asta)))))))

    RăspundețiȘtergere
  8. Salut , imi poti face cate un rezumat la : Caprioara E. Garleanu , Cat un fir de neghina ,Gandacelul , Musculita , Calatoare , Saracutul!

    RăspundețiȘtergere
  9. Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. ni tuuu... te-am gasit :)
      acum trebuie sa caut din alta parte, mersi :))

      Ștergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt de acord,are citeva greseli de ortografie...asta nui chiar atit de rau,dar e rau ca a adaugat detalii in rezumat ceia ce nu trebuia,rezumatul nu a fost formulat corect...nu mergea conform textului si a fost prea scurt...

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai...eu as zice sa va multumiti cu ce a scris acest om...S-a straduit sa faca si el ceva bun....are niste greseli dar...asta e!Macar a facut ceva bun si a facut un rezumat...Deci degeaba tot scrieti ca e prost si ca e gresit gramatical ca "mai bine faceati voi rezumatul".

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  14. dar imi spuneti va rog etapele naratiunii a acestiu text!?pliizzz

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  16. Lasati in pace copilul el o facut cum o putut bucurativa ca macar vo scris rezumatu pentru voi cand putea sa nu o faca el nui obligat sa va scrie rezumatu.

    RăspundețiȘtergere
  17. Ba, frate nu mai comentați... Scrie și mai sus că e clasa 5 a.... Am o întrebare voi in a 5 a erați perfecționiști? Nimeni nu era... Merita efortul pe care l-a depus și mulțumiții că va dat mură-n-gura un rezumat doar trebuie să-l corectați... De vina poate fi și tastatura deci nu vă bateți joc... Bun rezumat... Felicitări ❤️

    RăspundețiȘtergere
  18. Acest rezumat este un dezastru complet . Scrii ca la clasa I . Cu siguranța ești de clasa I . Astfel nu ai fi publicat eșecul acesta .

    RăspundețiȘtergere